Lirohet nga detyra drejtoresha e Bibliotekës Kombëtare, enigmë arsyet

Lirohet nga detyra drejtoresha e Bibliotekës Kombëtare, enigmë arsyet
Me vendim të Këshillit të Ministrave është liruar nga detyra, drejtoresha e Bibliotekës Kombëtare, Persida Asllani.

Vendimi është marrë sot dhe është publikuar në faqen zyrtare të kryeministrisë dhe nuk dihen edne shkaqet që sollën largimin e Asllanit nga kjo detyrë.

Asllani e mori këtë post më 27 gusht të vitit 2014. /l.k/

Foto Google

loading...
loading...