Ka ndërprerje të energjisë elektrike në datat 12-13 korrik, ja zonat dhe oraret

Ka ndërprerje të energjisë elektrike në datat 12-13 korrik, ja zonat dhe oraret
OSHEE njofton për ndërprerje sërish të energjisë elektrike në Tiranë më 12-13 korrik.

Sipas njoftimit të OSHEE, ndërprerja do të jetë në vazhdën e punimeve për rikonstruksionin e kabinave.

12 korrik

01:00-03:00

Rruga “Ali Visha”

03:00-04:00

Rruga “Pjetër Budi”,

04:00-05:00

Rruga “Drago Siliqi”,

09:00-13:00

Rruga “Nikollë Kacorri”, Rruga “Aleks Buda”, Rruga “Kristo Floqi”, Rruga “Viktor Eftimiu”,

9:30-15:00

Rruga e Dibrës, Rruga “Thanas Ziko”

09:00-15:00

Rruga “Sami Frashëri” pranë Bulevardit “Gjergj Fishta”, Rruga “Hoxha Tahsin”, Rruga “Vëllezërit Manasterli”, Rruga “Naim Frashëri”

09:00-16:00

Rruga “Myslym Keta”, Rruga “Njazi Meka”, Rruga “Andrea Mano”

13 korrik

09:00-16:00

Rruga “Jorgo Plaku” pranë Rrugës “5 Maji”, Rruga “Pandi Dardha”, Rruga “Njazi Meka”, Rruga “Shyqyri Peza".

Foto Google

loading...
loading...