“Me bashkëshortin vetëm 4 ditë në javë!” “Receta” e një martese perfekte sipas aktores së famshme

“Me bashkëshortin vetëm 4 ditë në javë!” “Receta” e një martese perfekte sipas aktores së famshme
Studimet ende nuk kanë dhënë një recetë për të pasur një jetë sa më të lumtur mes çifteve.

Ajo mund të interpretohet në mënyra krejt të ndryshme.

Martesa perfekte sipas aktores së njohur Gwyneth Paltrow, ka një recetë.

Paltrow, 46-vjeçe, është  e martuar me producentin Brad Falchuk, 48-vjeç.

Receta është: të qëndrosh me bashkëshortin vetëm katër ditë në javë!

Dhe tre ditë të tjera... në fakt nuk janë “pushim”.

Paltrow është martuar vitin e kaluar dhe rrëfen historinë e saj.

Bashkëshorti i Paltrow qëndron vetëm katër në ditë në javë me yllin hollivudian dhe tre ditët e tjera shkon të jetojë me fëmijët që ka nga martesa e kaluar.

loading...
loading...