FOTO/ Humbi drejtimin, delja rikthehet në kope pas 5 vitesh, futet në rekordet Guinnes

FOTO/ Humbi drejtimin, delja rikthehet në kope pas 5 vitesh, futet në rekordet Guinnes
Chris, ky është emri i deles që ishte larguar nga kopeja e saj 5 vjet më parë. Për të gjitha ato vite ajo kishte jetuar në pyjet e egra dhe kur u rishfaq ajo kishte mbi shpinë 40 kg lesh mbi vete.

Ian Elkins, një bari i njohur, iu përgjigj kërkesës për ta qethur dhe pas më shumë se 40 minutash u arrit që t’i hiqnin deles nga shpina plot 40,45 kg.

Një rekord real që e bëri delen të hyjë në librin e rekordeve Guinnes! Tani Chris është mirë dhe është rikthyer në kopenë e saj.

loading...
loading...