Zemërimi i hershëm i Jennifer Aniston për dashurinë e Angelina Jolie me Brad Pitt

Zemërimi i hershëm i Jennifer Aniston për dashurinë e Angelina Jolie me Brad Pitt
Jennifer Aniston e ka quajtur rivalin e saj të dashurisë Angelina Jolie "pakujdesshme" pasi ylli i Hollivudit u lidh me burrin e saj me Brad Pitt.

Në një intervistë të zbuluar kohët e fundit të vitit 2008, Jennifer ka thënë se Angelina ishte "e papërshtatshme" për rolin e saj në filmin “Z. dhe Znj Smith” verën e vitit 2004.

Bred dhe Jen ishin ende të martuar në atë kohë  dhe ajo nuk mund ta mendonte se bashkëshorti i saj po e tradhtonte me një tjetër femër prapa shpine.

Reagimi i fundit i Jen kishte ardhur kur Angelina i dha një intervistë New York Times në vitin 2008 ku kishte deklaruar se ajo dhe Brad e vinin filmin e tyre në DVD player për t’u parë nga gjashtë fëmijët e tyre, duke thënë: “Shumë njerëz nuk e shohin një film ku prindërit e tyre ranë në dashuri”. /l.k./

Marrë nga msn.com