Maskë me argjilë

Maskë me argjilë
Argjila ndihmon për të pastruar në thellësi lëkurën, përdoret për të parandaluar pikat e zeza dhe për të lehtësuar heqjen e tyre.

Përzieni dy lugë argjilë të gjelbër apo argjilë të bardhë (për lëkurë të ndjeshme) me ujë të distiluar të luleve dhe disa pika lëng limoni.

Aplikoni maskën mbi lëkurë, duke u përqendruar në zonat e prekura dhe lëreni për 10-15 minuta para shpëlarjes.

loading...
loading...