Lind një tjetër pasardhës i mbretërisë britanike

Lind një tjetër pasardhës i mbretërisë britanike
“Jam shumë i gëzuar të njoftoj se Meghan dhe unë u bëmë me djalë këtë mëngjes, i cili gëzon shëndet të plotë”.

Kështu ka njoftuar princi Harry i Britanisë së Madhe, teksa ka komunikuar për mediat lindjen e radhës së Meghanit, bashkëshortes së tij.