Aktori shqiptar Nik Xhelilaj në lidhje me aktoren e njohur turke

Aktori shqiptar Nik Xhelilaj në lidhje me aktoren e njohur turke
Ka qenë vetëm një kohë që është përfolur si e dashura e aktorit të mirënjohur shqiptar Nik Xhelilaj, edhe pse nga dy aktorët asgjë nuk është konfirmuar ende.

Gokce Bahadir, një aktore e mirënjohur për rolin e Olay në serinë “Vrasje të Vogla”, dyshohet të fillojë një marrëdhënie me aktorin e njohur shqiptar, i cili ka jetuar disa vjet në Turqi, në seriale të mirënjohura.

Mediat turke shkruajnë se çifti është parë së bashku për një kohë.

Në serialin "Kayip Sehir" Niku dhe Gokche kanë luajtur së bashku. Gokçe Bahadir luajti rolin e Ajsel. Ai krijon lidhje dy dimensionale me dy karaktere, njëri prej të cilëve ishte Nik Xhelilaj, i cili luan rolin e Kadirit.

Që nga viti 2012, aktorët kanë mbajtur marrëdhënie si kolegë, dhe tani, me sa duket, miqësia ka kaluar në një hap tjetër. /l.k./

Marrë nga www.kanald.com.tr