“ANTENA JASHTË FAMILJES”/ Foto-Lajm: Policia italiane falënderon Shqipërinë për drogën! 

“ANTENA JASHTË FAMILJES”/ Foto-Lajm: Policia italiane falënderon Shqipërinë për drogën! 
Satirë

Para dy ditësh pamë në një kronikë televizive, sesi policët e "Guarda di Finanza", peshonin tonelatat e hashashit. Janë këto ngarkesa që kanë ndikuar  në formën fizike të policëve tanë, thuhej në deklaratën e një drejtuesi të këtij institucioni, dhënë nga një oficer.

Ne kemi mundur të gjejmë një foto, ku tregohet sesa barkderrkuca kanë qenë policët, përpara se të mos kishin mundësinë e artë, që të merreshin me ngritjen dhe uljen e thasëve me hashashin tonë, që nga koha e Lazaratit...

Rubrika e përditshme satirike e “Albanian Free Press”, “Antena Jashtë Familjes”, përgatitet nga Helidon Tahiraj

Shpërndajeni me miqtë tuaj: