Temperaturat sot vazhdojnë të rriten, por vranësira dhe shira të izoluar priten pas mesditës në këto zona

Temperaturat sot vazhdojnë të rriten, por vranësira dhe shira të izoluar priten pas mesditës në këto zona
loading...
loading...