Hëna katrore? Një pamje që vetëm pak njerëz mund ta kenë shijuar

Hëna katrore? Një pamje që vetëm pak njerëz mund ta kenë shijuar
Kjo foto e realizuar nga astronomi amator John Stetson në Casco Bay, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, po bën xhiron e rrjeteve sociale.

Shumë njerëz e kanë lidhur me debatet për alienët apo të tjera teori konspirative.

Por ka shumë të ngjarë që shpjegimi të jetë shumë i thjeshtë: Atmosfera e Tokës ka shërbyer si lente dhe ka deformuar imazhin. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Foto: John Stetson

loading...
loading...