Dieta e “disiplinës”

Dieta e “disiplinës”
Kjo dietë ushqimi është vetëm për njerëz të disiplinuar dhe këmbëngulës për arsye se ajo është shumë strikte, por rezultatet janë të mahnitshme.

Dieta, faza “e lëngshme”

09:00 – një filxhan tul frutash (lëng i një lloji të frutave)

10:00 – një filxhan supë perimesh

11:00 – një filxhan ujë të nxehtë

12:00 – një gotë me lëng frutash

13:00 – një filxhan ujë të nxehtë

14:00 – një gotë qumësht

15:00 – një filxhan kos

16:00 – një filxhan supë me mish pa kripë

17:00 – një filxhan ujë të nxehtë

18:00 – një filxhan ujë të nxehtë

19:00 – një gotë me lëng frutash

20:00 – një filxhan ujë të nxehtë

Dieta për tre ditë pas përfundimit të dietës të lëngshme:

Dita e parë: Mund të hani  vetëm perime të ziera

Dita e dytë: Një filxhan perime të ziera, shtoni miell misri, bukë dhe për  darkë lakër dhe karota.

Dita e tretë: Hani  njësoj si para dietës, por pa ushqime yndyrore dhe bukë.

Përsëriteni këtë dietë derisa t’i hiqni kilogramët e tepërt që doni.

Nuk është e këshillueshme për të mbajtur këtë dietë për më shumë se një javë. Konsultohuni me një mjek.

 

loading...
loading...