Tre fëmijët e saj nuk do t'i përkasin më familjes Mbretërore, Princesha e Suedisë shprehet e lumtur

Tre fëmijët e saj nuk do t'i përkasin më familjes Mbretërore, Princesha e Suedisë shprehet e lumtur
Princesha Madeleine e Suedisë u shpreh e kënaqur nga vendimi i sotëm i gjykatës.

Sipas këtij vendimi, tre fëmijët e saj nuk do t'i përkasin më familjes mbretërore.

"Sot gjykata njoftoi se Leonora, Nicolas dhe Adriana nuk duhet t'i përkasin më Shtëpisë mbretërore", theksoi ajo.  - "Ky ndryshim është planifikuar për një kohë të gjatë. Chris (bashkëshorti) dhe unë mendoj se është një gjë e mirë që fëmijët tanë tani kanë një mundësi më të madhe për ta formuar jetën e tyre privatisht, si të gjithë fëmijët e tjerë."/Afp.al/

loading...
loading...