Vendi i mrekullueshëm që kërkon barinj me eksperiencë, paga e kënaqshme: Mbi 2 mijë euro

Vendi i mrekullueshëm që kërkon barinj me eksperiencë, paga e kënaqshme: Mbi 2 mijë euro
Ishulli i mrekullueshëm skocez North Ronalsdej ofron një rast interesant për punë.

Puna ofrohet për barinj të interesuar për ruajtjen e një lloji të rrallë të deleve skoceze me emrin orkni.

Kushti është që barinjtë të jenë me përvojë dhe të mund të kujdesen që delet të mbeten në kope, të ushqehen me ushqim të posaçëm që munden ta bluajnë dhe të qëndrojnë larg shkëmbinjve të rrezikshëm që gjenden aty afër.

Poashtu duhet të pengojnë delet që të mos futen në arat ku kultivohet ushqimi për të gjithë banorët e ishullit.

Koha e punës parasheh orar prej 35 orëve në javë dhe rrogë vjetore 24.473 euro! Barinjtë kanë obligim të qëndrojnë në këtë ishull së paku tre vite.

 

loading...
loading...