Ngjarje e pazakontë/ Hapet një gropë e madhe në rrugë, kamioni bie në humnerë

Ngjarje e pazakontë/ Hapet një gropë e madhe në rrugë, kamioni bie në humnerë
Një humnerë e madhe dhe e pabesueshme u hap nga rëndesa e një kamponi, rreth orës 6 të mëngjesit (e hënë, 1 korrik) në zonën përballë Bazilikës së San Mauro në Largo San Mauro, në Casoria, në provincën e Napolit, ndërsa automjeti i rëndë brenda.

Brenda në gropën 8 metra e gjerë dhe 12 metra e thellë ra një kompaktor i mbeturinave dhe si pasojë: shoferi, i plagosur lehtë, ndërsa ekipi i zjarrfikësve (ndërhyri menjëherë). Shoferi është aktualisht në spital, kurse për ngjarjen po kryhen hetimet.

Nga profili i tij në Facebook, kryebashkiaku Raffaele Bene thekson se nuk ka pasur “pasoja serioze për punonjësit. Departamenti teknik, zjarrfikësit dhe policia e qytetit, po vlerësojmë se çfarë duhet të bëjmë, në orët e ardhshme.”

Rruga ishte e mbyllur për trafikun e zakonshëm, ndërsa pesëdhjetë familje të pallateve përreth iu ndërpre  ujo dhe energja elektrike në zonë. Sipas atyre që ishin të pranishëm në ngjarje, nga rënia e kamponit kishte një erë të fortë të gazit në zonë, që rezultoi nga prishja e një tubi. Ka nisur menjëherë punë ku edhe është ndërhyrë për restaurimin e zonës, pas kësaj ngjarje të pazakontë.

loading...
loading...