Nga Shkodra deri në Krujë, pasojat pas stuhive të forta gjatë natës! (foto)

Nga Shkodra deri në Krujë, pasojat pas stuhive të forta gjatë natës! (foto)
Erëra dhe stuhi të forta prekën një pjesë të mirë të vendit tonë, përfshirë edhe kryeqytetin, gjatë mesnatës.

Si pasojë raportohet se janë dëmtuar disa linja të tensionit të mesëm dhe rajonet më të prekura nga defektet janë Shkodra, Lezha, Burreli, Durrësi  deri në Krujë .

Siç shihet nga pamjet, stuhia e natës e shoqëruar me shkarkesa atmosferike, shkaktoi rrëzim të pemëve mbi përcjellësit elektrikë, duke dëmtuar linjat e duke lënë pa energji zona të caktuara.

Prej orëve të para të mëngjesit po punohet për riparimin e defekteve. Pamjet nga stuhia flasin vetë:

loading...
loading...