Moratorium i gjuetisë nuk ka funksionuar

Moratorium i gjuetisë nuk ka funksionuar
Gjatë diskutimit të projektligjit për faunën e egër në Komisionin e Veprimtarive Prodhuese deputetët e maxhorancës e kanë cilësuar të dështuar moratoriumin e gjuetisë.

Ata kërkuan që ky afat të rishikohet pasi nuk ka funksionuar, nuk ka dhënë efektet e parashikuara.

Moratoriumi i gjuetisë  ka një  afat 5 vjeçar dhe përfundon në 2021,  ndërsa ka si qëllim mbrojtjen dhe shtimin e faunës së egër. /l.k./

Foto Google

 

loading...
loading...