Mbeti në ashensor për 72 orë vetëm, gruan e shpëtoi vera

Mbeti në ashensor për 72 orë vetëm, gruan e shpëtoi vera
Një grua në Padova të Italisë ka përjetuar momente tmerri pas u bllokua në ashensor.

Ajo qëndoroi e mbyllur për 72 orë me radhë, deri sa u gjet nga vajza e saj.

Gruaja ishte duke çuar shishet e verës në bodrumin e saj, pa e ditur se do të përjetonte makthin e vërtetë.

Askush nuk arrinte të dëgjonte të bërtiturat e saj, dhe për më tepër që edhe telefonin e kishte harruar në çantë.

Për të mos u dehidratuar ajo konsumoi verë nga sishet që do i dërgonte në bodrum, dhe kështu arriti që të mbijetonte.

Zjarrfikësit nxorën për pak minuta zonjën nga ashensori, dhe për fat të mirë nuk pati probleme.

 

loading...
loading...