Makina elektrike e akulloreve

Makina elektrike e akulloreve
Ndërsa qeveritë anembanë botës përpiqen të zgjidhin problemet e ndotjes së ajrit, disa qytete po kërkojnë të ndalojnë automjetet e karburantit me fosile.

Por makinat dhe rimorkiot e traktorëve nuk janë të vetmet gjëra që funksionojnë në lëndë djegëse të pista.

Një makinë e re do të godasë tregun për të trajtuar një burim tjetër emetimi, kamioni elektrik akullore. /l.k./

Marrë nga www.voanews.com

loading...
loading...