Insekti i rrallë, “mbreti i natës” që lind me “syze dielli”!

Insekti i rrallë, “mbreti i natës” që lind me “syze dielli”!
Kjo specie e re e llojit të bletës fluturon në Australi dhe është emëruar “mbreti i natës”.

Kjo specia ngjan sikur ka lindur me syze dielli.

E u pagëzuar me emrin e Paramonoviusit - duke pasur parasysh emrin e saj, siç thonë studiuesit, ky insekt lulëzon në dimër, ka një kurorë me flokë pas shpinës dhe i kthen insektet e tjera në “zombie”. Foto: Organizata kërkimore shkencore dhe industriale e Commonwealth (CSIRO)

loading...
loading...