Gruaja kapet duke vjedhur në supermarket, por veprimi i policëve çudit botën

Gruaja kapet duke vjedhur në supermarket, por veprimi i policëve çudit botën
Një ngjarje krejt e pazakontë ka pushtuar mediat amerikane.

Në ditën e Pavarësisë së SHBA-ve, më 4 korrik, patrulla e policisë u lajmërua, pasi ishte kapur një grua duke vjedhur në një super-market.

Pasi policët mbërritën me shpejtësi, kur të gjithë po prisnin arrestimin e gruas që u kap duke vjedhur, policët i paguan ushqimet dhe e lanë atë të lirë.

Në deklaratën që kishin përgatitur për të motivuar veprimin e tyre, komfort ligjit, ata ishin shprehur: “Ajo dukej se ishte në nevojë. Një njeri në nevojë dallohet në sy”, ndaj edhe duke e motivuar kështu veprimin e saj, besuan se ajo nuk kishte pse të shoqërohej.

loading...
loading...