Studimi i fundit britanik: Me apo pa fëmijë? Ja kush janë çiftet më të lumtura

Studimi i fundit britanik: Me apo pa fëmijë? Ja kush janë çiftet më të lumtura
Çiftet që i rezistojnë “presioneve” familjare dhe që vendosin të jetojnë pa fëmijë për një kohë të gjatë, po shtohen gjithnjë e më shumë.

Sipas një studimi të kohëve të fundit, këto çifte duket se janë më të lumturit.

Studimi britanik, gjatë të cilit janë intervistuar pesëmijë persona, mbështet faktin se fëmijët nuk e bëjnë më shumë të lumtur një çift. Ndërkaq shkencëtarët deklarojnë se koha e lirë për t’u argëtuar është shkaku kryesor i lumturisë së tyre! Megjithatë, kjo nuk do të thotë që nuk mund të jesh i lumtur nëse ke fëmijë.

loading...
loading...