Shkonin për vizitë, gjinekologu për vite me radhë la shtatzënë me dhjetëra gra pa dijeninë e tyre

Shkonin për vizitë, gjinekologu për vite me radhë la shtatzënë me dhjetëra gra pa dijeninë e tyre
Për vite me radhë nga 1970 deri në vitin 2014, ai aplikoi një sjellje aspak profesionale, duke përfituar nga besimi dhe gjendja shpirtërore e vajzave dhe grave që i drejtoheshin për ndihmë.

Gjinekologu përdorte spermën e tij për të lënë shtatzënë pacientet, të cilat mendonin se ishin sterile.

Bernard Norman Barëin, një gjinekolog kanadez nga Ottaëa, u pezullua nga detyra, për shkak se kishte përdorur spermën e tij gjatë farëzimit artificial, tek pacientet.

Gjithçka u zbulua nga një prej vajzave të doktorit, tashmë e rritur, e cila ishte ngjizur me mashtrim nga mjeku.

Pasi kreu analizën e ADN-së ajo zbuloi se ishte vajza e gjinekologut i cili kishte ndjekur të ëmën, kështu që bëri denoncim.

Kjo bëri që ndaj tij të thellohen hetimet, të cilat bënë zbulimet e paimagjinueshme.

Ai kishte lënë shtatzënë me dhjetëra femra të tjera, të cilat i ishin drejtuar duke menduar se ishin sterile, ku dhe mendohet se është babai biologjik i 11 fëmijëve.

Pas zbulimit mjeku u pezullua dhe u dënua me 10 mijë dollarë gjobë.

loading...
loading...