Krem shtëpiak kundër diellit

Krem shtëpiak kundër diellit
Dyllë blete 1/8 gotë

Vaj kokosi 1/3 gotë

Krem për bebet 1/4 e tubetit.

Përgatitja

  1. Shtoni vajin e kokosit dhe dyllë blete në një tas qelqi dhe shkriheni duke përdorur banjëmari.
  2. Lërini në një ngrohje të ulët, derisa të dyja janë shkrirë tërësisht.
  3. Shtoni kremin e pelenave në enën tashmë me vajin dhe dyllin e shkrirë.
  4. Duke përdorur një blender, përziejeni për disa minuta derisa të bashkuar përzier plotësisht.
  5. Hidheni në një enë qelqi dhe ruajeni në vend të freskët që të ngurtësohet.
loading...
loading...