Doni fëmijë të gjatë? Mos ja ndani këto ushqime

Doni fëmijë të gjatë? Mos ja ndani këto ushqime
Mënyra se si i ushqeni fëmijët tuaj ndikon drejtpërdrejt në mirërritjen e tyre. Vitaminat dhe mineralet janë të domosdoshme kur janë të vegjël, por edhe në periudha të tjera. Ekzistojnë disa ushqime të cilat ndikojnë në gjatësinë e fëmijëve tuaj.

Vezët: Një tjetër burim i proteinave që duhet ta shtoni në dietën ushqimore. Produktet e qumështit: Djathi, kosi, qumështi janë disa nga produktet kryesore që mund të kontribuojnë në zgjatjen e trupit.

Peshku: Mos harroni të shtoni peshkun në dietën ushqimore të fëmijëve, pasi është shumë e rëndësishme në rritjen e tyre.

Mishi i pulës: Albuminat e mishit të pulës ndikojnë ne rritjen dhe zhvillimin e muskujve dhe ndihmojnë për të mbajtur një peshë të shëndetshme të trupit

loading...
loading...