Doli në park me bikini për të marrë rreze, por e gjeti "belaja"

Doli në park me bikini për të marrë rreze, por e gjeti "belaja"
Doli në park në Venezia për banjo dielli me bikini por nuk e mendoi dhe u gjobit me plot 250 euro.

Turistja kanadeze kishte dalë me bikini dhe po merte rreze në parkun “Giardini Papadopoli” kur policët bashkiakë  i vendosën gjobën.

Kjo është rregullorja më e fundit e bashkive dhe komunave, që parashikon sanksione për ata persona që thyejnë rregullat në qëndrat historike. Gjithashtu janë gjobitur me 450 euro edhe dy rumunë, të moshave 21 dhe 27 vjeç, të cilët janë kapur brenda parkut duke mbledhur para. Ata hiqeshin si anëtarë të një shoqate që mblidhte para për fëmijët e varfër.

loading...
loading...