Dieta/ Elemino mbipeshën pa kimikate

Dieta/ Elemino mbipeshën pa kimikate
Nëse doni të hidhni kilet e tepërta në kosh pa përdorur kimikate atëherë duhet të përdorni “Diet Lite” që djeg të gjitha yndyrat!

Diet Lite është një koncentrat natyral me 4 ekstrakte, falë të cilave ndodh procesi i djegies së yndyrave dhe për rrjedhoje ndodh edhe dobësimi, 10-të here me shpejt! Është i provuar klinikisht se Diet Lite përshpejton metabolizmin, rregullon sistemin endokrin, stimulon rigjenerimin e qelizave dhe heq ndjenjën e urisë. Produkti është 100% natyral dhe stimulon procesin tretës. Djegia e yndyrave ndodh sepse metabolizmi përshpejtohet shume si dhe pastrohet nga toksinat. I jep organizmit te gjitha vitaminat dhe mineralet e nevojshme për mbarëvajtjen e ditës dhe ne ketë rast një aktivitet i sforcuar fizik nuk është i nevojshëm.

Përbërësit e Diet Lite:

Proteina te bizeles dhe orizit integral: Burim i nutrienteve dhe aminoacideve thelbësor . Heq ndjesinë e urisë dhe jep energji.

Ekstrakt i farës se kakaos: Favorizon stimulimin e hormonit te ndjesisë te se ndjerit mire . Ngadalëson procesin e plakjes dhe përshpejton djegien e yndyrave.

Ekstrakt i spirulinës: Stimulon procesin e rekuperimit te qelizave, përshpejton metabolizimin, largon toksinat.

Krunde natyrale: Peristatik i zorrëve, përshpejton tretjen, kuron dhe rinon trupin.

Ekstrakt i Alga Bruna: Normalizon funksionet e organeve te brendshme dhe përshpejton metabolizmin. /l.k./

Marrë nga innovativeexpert.com

loading...
loading...