Aurela Gaçe: Vajza ëndërroni....por këtë kurorë e mbajnë të gjitha nënat tona!

Aurela Gaçe: Vajza ëndërroni....por këtë kurorë e mbajnë të gjitha nënat tona!
Aurela Gaçe ka vënë kurorë për pak kohë, edhe pse thotë se është e shkurtër. Ajo e ka vënë kurorën e mbretëreshës , për t’ia dedikuar atë të gjitha nënave, të cilat i cilëson të tilla, duke dhënë edhe një apel për të gjitha vajzat e tjera.

“Iku ,mbaroi edhe kjo pune. Pra ,vajza, mund të marrësh kurore edhe kur jeni 1.60 cm, “miss” mbase jo, por për çdo gjë tjetër që ne e vendosim në mendje, e arrijmë edhe as bëhet fjala dysh.”

“Kurorë të padukshme kanë gjithë nënat tona që me përkushtim të madh e dashuri, kanë arritur të na rrisin ne, mes punës e halleve, ato na bënë këto që jemi sot.”

“Edhe ne, s'na ndalon dot asgjë  të jemi si modeli më i mirë që kemi në shtëpite tona.”

“Ne mundemi të jemi mbretëreshat e familjeve tona...dhe kurora shkon për gjithë nënat tona”, ka qenë mesazhi i këngëtares së mirënjohur Aurela Gaçe.

loading...
loading...