Ami para pasqyrës ngjan sikur thotë, “kush është më e bukura...në Tiranë!”

Ami para pasqyrës ngjan sikur thotë, “kush është më e bukura...në Tiranë!”
Prezantuesja e njohur e ekranit, Amarda Toska, ka bërë publike një foto interesante, para pasqyrës.

“Momente””, shkruan ajo në Instagram,  lidhur me foton.

Ami ngjan në rolin e mbretëreshës, te “Borbardha dhe 7 xhuxhat”, që pyet shpesh “pasqyrën magjike” mbi kureshtjen rreth bukurisë së saj, nëse i ka dalë ndonjë rivale tjetër.

loading...
loading...