Bamir Topi rrëfen veten si ish-president në një libër

Bamir Topi rrëfen veten si ish-president në një libër
Ish-presidenti i Republikës, Bamir Topi, prezantoi librin me kujtime “Nocturn – kur arsyeja errësohet nga pushteti”.

Libri është shkruar në formën e intervistës dhe sjell përjetimet e ish-Kreut të Shtetit në lidhje me disa prej ngjarjeve më të rëndësishme të tranzicionit shqiptar.

Topi e quajti shkrimin një sfidë më vete dhe një detyrë për të treguar të vërtetat vetjake.

Ai ka treguar disa prej ngjarjeve më të rëndësishme të tranzicionit shqiptar, nga ndodhitë e vitit 1997 deri te pavarësia e Kosovës e më tej.

Libri është një intervistë e me rrëfime nga jeta dhe përvoja si politikan, i ish-presidentit të Republikës, Bamir Topi.

Autori e quajti shkrimin një sfidë më vete dhe një detyrë për të treguar të vërtetat vetjake. /l.k./

Foto Google

loading...
loading...