Vendimi i qeverisë/ Gëzohen diplomatët dhe zyrtarët shqiptarë, do të udhëtojnë pa viza në...

Vendimi i qeverisë/ Gëzohen diplomatët dhe zyrtarët shqiptarë, do të udhëtojnë pa viza në...
Shqiptarët me imunitet diplomati dhe pasaportë shërbimi do t’i gëzohen tashmë udhëtimit pa viza në një tjetër vend të botës.

Në mbledhjen e sotme të qeverisë është vendosur heqja e vizave për mbajtësit e pasaportave diplomatike, zyrtare, të shërbimit dhe të zakonshme midis qeverisë së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së El Salvadorit.

Ky vendim hyn në fuqi pas botimit në “Fletoren zyrtare”.

El Salvadori është një nga shtetet më të vogla dhe me dendësi të madhe të popullsisë në Amerikën Qendrore. /l.k./

Foto Google