Thaçi eksploron malet me dëborë!

Thaçi eksploron malet me dëborë!
Si gjithmonë kënaqësi e veçantë të zbuloj shtigjet e mrekullueshme të mbuluara me borë në malet mes Brezovicës e Prevallës.”

Pas një viti të lodhshëm dhe i kritikuar sidomos për marrëveshjen e mundshme mbi ndryshimet apo korrigjimin e kufijve me Serbinë, Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka preferuar të eksplorojë malet me dëborë në këtë ditë të para dhe të ftohta janari.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: