Edhe peshqit duan ushqim ndryshe për Krishtlindje, shikoni çfarë ndodh në këtë rezervuar

Edhe peshqit duan ushqim ndryshe për Krishtlindje, shikoni çfarë ndodh në këtë rezervuar
Për Krishtlindje, edhe peshqit meritojnë diçka ndryshe.

Kështu kanë menduar në rezervuarin e peshkut në Akademinë Kombëtare të Maltës, në Qawra.

Një zhytës është veshur si plaku i krishtlindjeve dhe po ushqen peshqit. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: