Çfarë është kjo re ngjyrë gri mbi det? Ka një arsye...

Çfarë është kjo re ngjyrë gri mbi det? Ka një arsye...
Mijëra zogj këmbëgjatë formojnë një tre të vërtetë ngjyrë gri në qiell.

Ata fluturojnë mbi bregdet, në grykëderdhjen e lumit Wash, pranë Snettisham në Norfolk, Britani.

Momenti kur zogjtë janë kapur në fluturim është ai i baticës më të lartë të kohëve të fundit, kur uji i detit është ngritur shumë lart dhe rrezikon edhe foletë e shpendëve në rërë. /a.a/

Foto: Reuters

Shpërndajeni me miqtë tuaj: