HOROSKOPI MUJOR/ Çfarë parashikojnë yjet për punën, financat, shëndetin dhe dashurinë në Korrik 2019

HOROSKOPI MUJOR/ Çfarë parashikojnë yjet për punën, financat, shëndetin dhe dashurinë në Korrik 2019
Dashi

 

Të lindurit nën shenjën e Dashit, në korrik do t’ju duhet të tejkaloni problemet ose të përjetoni ndryshime të papritura në lidhje me punën ose biznesin tuaj. Kjo do të jetë një periudhë kohore kur shfaqja e situatave të reja në jetën tuaj do të shkaktojë ndryshime në aktivitetin me të cilin jeni angazhuar. Ato nuk mund të jenë kaq drastike, por përkundrazi do të lidhen me nevojën për të nisur shërbime të reja ose produkt të ri për prodhimin dhe etj. Gjatë këtij muaji, shmangni komentet me kolegët për biznesin ose për mbikëqyrësit tuaj, kolegët ose klientët e tjerë. Papritur, mund të jeni në qendër të një intrigë apo situate tjetër të pakëndshme. Biseda me miqtë do të jetë një arsye për të shqyrtuar ide ose sugjerime të reja. Ka një interes romantik ose tjetër për ju që do t’ju habisë. Në terma financiarë këtë muaj, mund të përjetoni momente të paqëndrueshmërisë, por kjo nuk duhet të jetë shkak për dramën. Ju do t’ju kërkohet të keni një organizim dhe praktikë më të mirë në veprimin dhe përdorimin e buxhetit të familjes. Një surprizë e këndshme e parave është e mundur dhe kjo mund të ketë lidhje me një person tjetër në familjen tuaj. Në korrik ju mund të prisni një ngjarje ose lajme të lumtur lidhur me një fëmijë apo të ri. Ky do të jetë një muaj i mirë për të udhëtuar për arsye të ndryshme, pa marrë parasysh nëse do të jetë për disa ditë ose për një periudhë më të gjatë. Femrat do të marrin pjesë në një ngjarje të rëndësishme në lidhje me një vajzë apo një grua. Teksa meshkujt duhet të jenë më të kujdesshëm dhe më mirë të marrin në konsideratë vendimet dhe veprimet e tyre.

Demi

Të lindurit nën shenjën e Demit, në korrik ju do të keni mundësi për të pasur sukses financiar dhe prosperitet. Këto situata të favorshme mund të lidhen me veprimet e një personi që jeton në një vend tjetër. Ai ose ajo mund të jenë të afërmit tuaj, të njohurit, ose të kenë një post të lartë në një institucion ose parti. Shmangni konfliktet këtë muaj, pa marrë parasysh sa jeni të zemëruar apo të zhgënjyer. Ka shumë mundësi që ju të keni një person shumë keqdashës dhe hakmarrës kundër jush. Kjo është veçanërisht e vërtetë për njerëzit që nuk i njihni mirë ose për ata që do të takoheni këtë muaj. Në një nivel emocional këtë muaj, do të përjetoni periudha më të shpeshta jostabiliteti ose pasigurie në ndjenjat tuaja ose të partnerit. Ju mund të bini lehtë në gjendje depresive ose përjetoni pasiguri, duke interpretuar veprimet e të tjerëve në drejtimin e gabuar. Por ju keni dhuratën e gjetjes së zgjidhjes më të mirë për çdo situatë, kështu që tani ju do të gjeni drejtimin e duhur. Në korrik ju do të merrni lëvdata, komplimente të rëndësishme ose sugjerime. Ky do të jetë një muaj i mirë për një vendim për të ndryshuar situatën tuaj familjare. Shëndeti juaj ose shëndeti i një personi të afërt do të kërkojë konsultime me një mjek ose një trajtim mjekësor. Meshkujt do të jenë në gjendje të bëjnë shumë këtë muaj. Mos i ndani planet me të tjerë para se t’i plotësoni ato dhe të konfirmoni përfundimin e tyre të suksesshëm. Femrat do të jenë më të prirura për panik dhe përfundime të nxituara, të cilat mund t’i bëjnë ato të duken keq në një moment të rëndësishëm.

Binjakët

Të lindurit nën shenjën e Binjakëve, korriku do të jetë një muaj i fortë dhe i suksesshëm në të cilin do të keni kontakte të ndryshme. Takimet e rëndësishme për ju këtë muaj do të përcaktojnë veprimet tuaja të ardhshme të një natyre financiare. Shumë nga përfaqësuesit e Binjakëve do të angazhohen në rregullimin e marrëdhënieve financiare me të afërmit ose partnerët e biznesit. Këtë muaj, ju mund të prisni një propozim që do t’ju sjellë një punë më të paguar, ose t’ju ndihmojë të bëni një marrëveshje fitimprurëse ose biznes. Ju do të keni komunikim shumë më dinamik me njerëz nga afër dhe larg, dhe kjo mund të jetë e lidhur me zhvillimin e marrëdhënieve tuaja personale, romantike ose të biznesit. Në korrik ju do të merrni informacione të dobishme ose sugjerime nga një grua. Kur të bëni plane këtë muaj, prisni biseda të vështira ose kundërshtimin e njerëzve në kohë. Kjo do shkaktojë problemet që nuk do të mund t’i zgjidhni për shkak të ndikimit apo ndërhyrjes së disa njerëzve. Këtë muaj, ju do të përpiqeni të ndihmoni ose mbështesni një person të afërt i cili ka një problem serioz shëndetësor. Femrat mund të presin më shumë angazhime ose zhvillimin e ngjarjeve të rëndësishme që lidhen me një fëmijë apo të rinj nga rrethi i familjes të ngushtë. Teksa meshkujt do të përfshihen në marrjen e vendimeve të rëndësishme pas mendimit dhe këshillës së një burri tjetër, pavarësisht nga marrëdhënia e tyre (relative, miqësore etj.)

Gaforrja

Të lindurit nën shenjën e Gaforres, në korrik do të keni plane për riparim, përmirësim, zhvendosje dhe veprime të tjera që lidhen me shtëpinë tuaj. Për disa nga ju, planet e tilla mund të lidhen me pronën në një fshat, në një vend tjetër, dhe më shumë. Është e mundur që zhvillimi i këtyre planeve varet nga njerëzit e tjerë dhe për këtë arsye gjërat do të ndodhin më ngadalë ose me depozitime të ndryshme. Këtë muaj, do të keni mundësi të realizoni gjëra që janë të dobishme për ju në lidhje me dokumentet financiare, kontratat, marrëveshjet bankare dhe të tjera. Gjatë kësaj periudhe mund të merrni një ofertë fitimprurëse, të merrni një rritje pagash ose shitje më të mirë (nëse punoni në një fushë të tillë). Në korrik, një zhvillim pozitiv do të arrihet nga ata që kanë një biznes nga shtëpia ose aktivitete të tjera për të cilat keni një zyrë apo atelie në shtëpinë tuaj. Këtë muaj, ju do të duhet të angazhoheni me një dokument që lidhet me shtëpinë: sigurimi, taksat dhe të tjera. Ngjarjet e pakëndshme në korrik mund të jenë të lidhura me shëndetin e dikujt, me një nevojë të papritur për trajtim. Tensionet në marrëdhëniet tuaja personale ose profesionale mund të ndikojnë negativisht në shëndetin tuaj. Lajmet në lidhje me dramën në jetën e një personi që njihni mund të jetë arsyeja për një udhëtim ose një vizitë në shtëpinë e atij personi. Femrat do të përjetojnë shumë më tepër shqetësime sesa kanë të vërtetë. Paqëndrueshmëria juaj psikologjike dhe emocionale është diçka që do t’ju duhet të merreni gjatë këtij muaji. Teksa meshkujt do të hasin në jetën e tyre të përditshme njerëz të çuditshëm dhe të pakuptueshëm, të cilët do të ndikojnë disi në kuptimin e tyre për gjëra të ndryshme nga jeta.

Luani

Të lindurit nën shenjën e Luanit, në korrik ju do të habiteni nga lajmi, sugjerimi ose dokumenti që do të përcaktojë zhvillimin e planeve tuaja deri në fund të kësaj vere. Këtë muaj, përfaqësuesit e pamartuar do të jenë në gjendje të fillojnë një miqësi të re, marrëdhënie romantike ose të përjetojnë një aventurë dashurie verore. Një aksident ose një ngjarje e pakëndshme në vendin tuaj të punës mund të krijojë tensione në ekipin tuaj. Këtë muaj, ju duhet të kujdeseni për shëndetin tuaj ose për një person të afërt. Ndoshta do të duhet një vizitë ose trajtim në një spital. Këtë muaj, ju do të jeni në gjendje të gëzoni një blerje në shtëpi. Ju do të investoni kohë dhe energji në një ndryshim që lidhet me një shtëpi apo pronë që zotëroni. Shumë do të marrin një ftesë për një martesë apo mbledhje familjare ku do të shkojnë me një dhuratë të përshtatshme. Në korrik do të merrni një ftesë apo sugjerim të papritur. Mos u ngusni për ta pranuar ose për të dhënë një premtim. Jepini vetes kohë për të menduar më me kujdes para se të përgjigjeni. Femrat do të kenë ëndrra emocionale të lidhura me njerëz nga Përtej, rëndësinë e të cilave do të përpiqen të kuptojnë. Ju do të besoni në intuitën se ëndrra juaj nuk është e rastësishme. Meshkujt do të kenë më shumë përgjegjësi dhe detyra familjare për t’u zbatuar. Mos i shtyni ato sepse nuk askush tjetër nuk do ta bëjë këtë punë për ju.

Virgjëresha

Të lindurit nën shenjën e Virgjëreshës, ndryshimet në punën që lidhen me angazhimet e reja, bisedat ose marrëdhëniet e biznesit me klientët e rinj, duke lëvizur në një pozitë më të mirë apo pagesë më të mirë, do të ndodhin në korrik. Ky do të jetë një muaj i mirë për blerjet me kredi ose shlyerje. Shumë do të bëjnë një udhëtim që mund të jetë ndërkufitar në pushimet e planifikuara të verës. Në korrik ju do të keni marrëdhënie financiare të vështira dhe komplekse me të huajt ose me njerëz që jetojnë larg. Është e mundur që marrëdhëniet e papërfunduara ose problematike nga e kaluara juaj mund të jenë shqetësuese për ju. Tani do të ketë nevojë për zgjidhjen e tyre, pa marrë parasysh se çfarë çmimi dhe rezultati do ketë për ju. Në korrik ju ndoshta do të mungoni nga shtëpia juaj për një sërë arsyesh. Në këtë muaj, shikoni se kujt i hapni derën e shtëpisë tuaj, sepse jo të gjithë vijnë me synime të mira. Këtë muaj do të dalë një panik i papritur i lidhur me një ngjarje në jetën e një vajze ose një gruaje të re. Lajmet e mira këtë muaj do të lidhen me mëmësinë e ardhshme, lindjen e fëmijës, suksesin ose gëzimin që kanë të bëjnë me një fëmijë apo një të ri. Problemet në martesën e një gruaje (një mikeshë apo një e afërme) që zgjat për një kohë të gjatë, këtë muaj do të gjejë zgjidhjen përfundimtare. Femrat do të gëzojnë para të papritura ose të ardhura shtesë. Meshkujt do të duhet të merren me kërkesa të çuditshme të një fëmije ose një të riu në familje.

Peshorja

Të lindurit nën shenjën e Peshores, në korrik do të keni mundësi të përfitoni nga shfaqja e mundësive të reja që lidhen me arsimin, karrierën ose biznesin. Gjatë kësaj periudhe prej tridhjetë ditësh do të duhet të merrni vendime të shpejta dhe të veproni pa vonuar angazhimet tuaja. Ju nuk do të jeni në gjendje të zgjidhni të gjitha problemet tuaja familjare ose pronësore këtë muaj. Ndoshta disa prej tyre do të duhet të presin për rrethana të caktuara. Në këtë muaj, në qoftë se një situatë nuk zhvillohet në mënyrën që ju dëshironi, atëherë ka diçka më të mirë në të ardhmen për ju. Jeta juaj e dashurisë në korrik do të zhvillohet normalisht dhe do t’ju sjellë një eksperiencë të këndshme. Kjo vlen edhe për familjen tuaj ose punën në shtëpi. Në shtëpi ose në rrethin tuaj të të afërmve mund të keni një rast për të mbledhur: ditëlindjen, përvjetorin, ditën e emrit, etj. Nëse keni plan për udhëtim ose me njerëz nga larg, do të bëni ndryshime në korrik. Qëllimi i tyre do të jetë tejkalimi i disa pengesave ose vështirësive. Këtë muaj, do të ketë ngjarje në një qytet apo vend tjetër që ju do ta shikoni me vëmendje të veçantë. Në korrik, jini të hapur ndaj asaj që do të flasin miqtë apo të afërmit tuaj, qoftë kjo për punën, biznesin, ndryshimet në privatësi etj. Femrat do të kenë një bisedë të rëndësishme me një burrë, pas të cilit ata do të kenë një ide më të qartë për zhvillimin e planeve të tyre dhe të ardhmen në tërësi. Meshkujt do ta kenë të vështirë të mbledhin atë që kanë shpërndarë më parë. Disa mësime të jetës janë më të vështira, por gjithmonë mund të filloni përsëri.

Akrepi

Të lindurit nën shenjën e Akrepit, në korrik ju do të habiteni nga një ftesë apo sugjerim i papritur. Kjo do të angazhojë mendimet tuaja në kërkim të reagimit më të mirë ose të drejtë nga ana juaj. Korriku do të jetë një muaj i favorshëm për udhëtime në lidhje me punën aktuale ose të ardhshme. Kjo gjithashtu do të jetë një kohë e mirë për të ndryshuar vendbanim. Ju do të shqetësoheni për ngjarjet në jetën e miqve që tani janë larg nga ju. Një takim i papritur do t’ju prezantojë me njerëz interesantë të cilët do të mbajnë kontakte me ju në të ardhmen. Momente të vështira mund të lindin rreth një fëmije ose nipër që do të jetë për shkak të përvojave të ndryshme ose rrethanave të reja në jetën e tyre. Këtë muaj do të konsiderohen kostot dhe blerjet e rëndësishme, të cilat duhet të bëhen para vjeshtës. Ju do të prisni një bisedë apo kërkim falje nga dikush që ju ka ofenduar me veprimet e tij / saj të mëparshme. Ju do të merrni ftesën e një shoku për të udhëtuar, por do ta keni të vështirë të pranoni për arsye personale. Femrat do të shpenzojnë më shumë kohë me miqtë sesa me familjen e tyre. Ndoshta tani ju duhet të “shkarkoni” dhe të përjetoni emocione më të këndshme. Meshkujt do të angazhohen në një dokument ose kontratë që do të varet nga stabiliteti ose siguria në punë, në biznes apo në një sipërmarrje të re.

Shigjetari

Të lindurit nën shenjën e Shigjetarit, këtë muaj do të përjetoni emocione që lidhen me komunikimin e rëndësishëm për ju. Këtë muaj, një nga shpresat apo planet tuaja të mëdha do të lidhet me një propozim ose një dokument që do të ketë zhvillim më të mirë për ju. Problemet ose mosmarrëveshjet me një fëmijë apo të ri që jetojnë jashtë jush ka gjasa të ndodhin. Ju do të përjetoni një konflikt me një të afërm ose miq për shkak të disa dyshimeve ose mosbesimit rreth një veprimi të caktuar. Këtë muaj, do të keni një shans gëzimi personal për shkak të të ardhurave të papritura financiare, duke marrë lajme të mira për të ardhurat, pagesat dhe më shumë. Në korrik do të ketë një prani interesante në shtëpinë tuaj të një gruaje ose veprimet e saj do të kenë një efekt pozitiv në detyrat e shtëpisë tuaj. Ju do të prisni një mbledhje që do të kërkojë një dhuratë ose një gjest të veçantë nga ana juaj. Ju do të jeni në gjendje të përfundoni bisedat ose të lidhni një kontratë të një natyre pronësie. Femrat do të duhet t’i japin fund detyrave të hapura gjatë tre muajve të fundit. Surpriza në jetën tuaj këtë muaj do të nxisë zhvillimin e ngjarjeve të caktuara. Meshkujt do të planifikojnë dhe zbatojnë takime të rëndësishme për të diskutuar mbi veprimet e ardhshme familjare ose të punës.

Bricjapi

Të lindurit nën shenjën e Bricjapi, ju do të mbani mend korrikun me ngjarje interesante dhe të rëndësishme që lidhen me të afërmit nga afër dhe larg. Ju mund të prisni një shumëllojshmëri surprizash që lidhen me to. Këtë muaj, do të jeni në gjendje të rregulloni marrëdhënie të ndryshme financiare, kontrata dhe marrëveshje në avantazhin tuaj. Në korrik, prindërit Bricjap do të kenë arsye për emocione të forta dhe përvoja që lidhen me ngjarjet e rëndësishme në jetën e fëmijës suaj. Shumë do të gëzojnë lajme për lindjen e një vajze në shtëpinë e të afërmve apo miqve. Këtë muaj, ju do të jeni në pritje të telasheve ose në fund të telasheve. Këto janë gjëra që pengojnë zhvillimin e planeve të rëndësishme familjare ose profesionale për ju. Sigurisht që fati do të jetë në anën tuaj në korrik dhe do të jeni të arsyeshëm dhe të matur sa të mos e humbisni atë. Një nga pikat e forta të këtij muaji do të jetë aftësia për të zgjidhur një problem material ose të pronës, një problem banimi ose ndërtimi, e kështu me radhë. Rreziku vjen nga pritjet më të mëdha që mund t’i jepni vetes me dëshirën për zhvillimin e shpejtë të çështjeve tuaja. Pavarësisht nga harmonia dhe stabiliteti i marrëdhënieve tuaja familjare, do të keni ditët tuaja të vështira. Atëherë ju do të provoni më lehtë konfliktet e gjërave të parëndësishme. Këtë muaj, ju do të habiteni nga lajmet apo një ngjarje që lidhet me një fejesë ose martesë. Meshkujt do të duhet të marrin një vendim të rëndësishëm për të ardhmen, duke lënë mënjanë emocionet.  Femrat do të gëzojnë para të papritura ose një dokument financiar dhe kontratë të rëndësishme.

Ujori

Të lindurit nën shenjën e Ujorit, të njohurit dhe kontaktet e reja që do të krijoni këtë muaj, do të kenë një kuptim të rëndësishëm në jetën tuaj. Falë këtyre kontakteve, do të filloni të konsideroni një ndryshim të madh në jetën tuaj në lidhje me stilin e jetës ose punën tuaj. Shpenzimet e udhëtimit janë të mundshme gjatë këtij muaji. Mund të merrni një dërgesë ose para nga një vend tjetër. Këtë muaj, mund të ndodhin disa ngjarje të pakëndshme të udhëtimit ose njerëz që jetojnë larg nga ju. Problemet shëndetësore mund të lindin ose të bëhen më serioze për një të afërme ose ndonjë shqetësim tjetër serioz që lidhet me të. Në korrik do të jetë e rëndësishme të mos humbisni ndjenjën tuaj të realizmit dhe prakticitetit, pasi ka të ngjarë që njerëzit e tjerë t’ju mashtrojnë. Është e mundur që ju të jeni mashtruar nga çështjet financiare, ose në kërkim të një fitimi të lehtë të parave. Çfarëdo vështirësish ose problemesh që mund të keni këtë muaj, gjithmonë do të gjeni zgjidhjen më të mirë për ta. Veprimet e panikut dhe impulsive janë të padëshirueshme këtë muaj. Shmangni komentet e nxituara, konfrontimet dhe çdo veprim tjetër. Meshkujt do të duhet të kujdesen për shëndetin e tyre ose t’u nënshtrohen disa trajtimeve mjekësore. Teksa femrat duhet të jenë më të kujdesshme me të njohurit e rinj dhe të mos mbështeten në tërheqjen fizike ose në statusin dhe profesionit e tyre.

Peshqit

Të lindurit nën shenjën e Peshqve, në korrik ju do të keni një kohë të mirë për të zbuluar synimet dhe ndjenjat e vërteta të dikujt në rrethin tuaj të të afërmve, miqve ose kolegëve. Surpriza mund të lindë nëpërmjet ngjarjeve në jetën e një vajze ose një gruaje në familjen tuaj. Ky muaj sjell më shumë të ardhura në buxhetin e familjes, por edhe më shumë shpenzime. Këtë muaj, ju do të nënshkruani një dokument financiar, kontratë, kredi bankare dhe më shumë. Korriku do të jetë një muaj i pafavorshëm për rastet gjyqësore të një natyre financiare. Veprimet ose vendimet e këtij muaji do të ndikojnë në jetën tuaj deri në fund të vitit. Një ngjarje apo ndryshim i rëndësishëm në jetën e një prindi, vëlla apo motër do të ndikojë disi në të gjithë familjen tuaj. Një udhëtim interesant dhe më i mundshëm për një kohë të gjatë është duke pritur në korrik. Për fat të keq këtë muaj ju do të keni probleme në shtëpi. Mund të ketë probleme edhe me pajisjet në vendin tuaj të punës. Në korrik ju mund të prisni një ngjarje familjare, si fejesa, martesa, ditëlindja, përvjetori, dita e emrit, etj. meshkujt do të mbushin orarin e tyre në korrik me detyra familjare, takime apo vizita në raste të ndryshme. Do të jetë e vështirë për ju të kontrolloni burimet tuaja personale financiare. Teksa femrat do të përqendrohen në gjëra të rëndësishme që kanë të bëjnë me fëmijën e tyre. Mos e mohoni ndihmën e një njeriu të nxitur nga ndjenjat tuaja personale.

loading...
loading...