Rama: Sot në Shqipëri po bëhet historia!

Rama: Sot në Shqipëri po bëhet historia!
Kryeministri Edi Rama duke folur për gazetarët pasi ka hedhur votën e tij sot, që e quajti të fshehtë, u shpreh i bindur se sot po bëhet historia në Shqipëri.

"Ne jemi të bindur që sot në Shqipëri po bëhet historia", u shpreh Rama për gazetarët.

Dhe teksa këta të fundit e kanë pyetur Ramën se si ndihej që kishte votuar ashtu si në komunizëm, ai ka preferuar të mos përgjigjet.

 

loading...
loading...