“Lëreni (Ramën) t'i bëjë zgjedhjet, të flasë. Është mënyra më e sigurt, që të rrëzohet!”

“Lëreni (Ramën) t'i bëjë zgjedhjet, të flasë. Është mënyra më e sigurt, që të rrëzohet!”
Nga Neritan Sejamini

“Për hir të Zotit, lëreni t'i bëjë zgjedhjet. Vëreni në sedër që nuk është aq burrë sa t’i bëjë, që t’i bëjë.

Është mënyra më e sigurt dhe më e shpejtë që të rrëzohet. 1 milionë herë më e fuqishme se protestat.

Dhe, sidomos, lëreni të flasë. Jepini një mikrofon në dorë kudo që është. Mos reagoni, bëni sikur dëgjoni me interes, që të flasë sa më shumë. Të flasë, të flasë...”

loading...
loading...