Ilaçin e tiroides e keni në shtëpi, është qepa e kuqe

Ilaçin e tiroides e keni në shtëpi, është qepa e kuqe
Sëmundjet e gjëndrës tiroide prekin rreth 200 milionë njerëz në botë, siç njofton Fondacioni i Thyroid of Canada. Ka trajtime të ndryshme dhe medikamente për çrregullimin e tiroides. Nëse nuk trajtohet, ato mund të sjellin një sërë komplikimesh të tjera në pjesë të trupit.

Por, një zbulim i ri i ndihmon njerëzit që vuajnë nga sëmundja e tiroides. Një mjek i njohur nga Shën Petersburgu në Rusi, Igor Knjazkin pretendon se ka gjetur ilaçin për çrregullimin e gjëndrës tiroide. Mjeti i pabesueshëm përbëhet nga vetëm një përbërës dhe kjo është qepa e kuqe. Qepët e kuqe mund të ofrojnë një nxitje të vërtetë shëndetësore për këdo. Ato përmbajnë veti të fuqishme anti-bakteriale, anti-fungale, anti-inflamatore dhe kundër kancerit. Për më tepër, ato janë të pasura me vitamina dhe minerale, duke përfshirë thiamin, folatin, magnezin, mangan, kalcium dhe vitaminat C, K dhe B6.

Ata ushqejnë dhe pastrojnë lëkurën, shkatërrojnë bakteret dhe mikrobet dhe kanë acid fosforik që është shumë i dobishëm. Për shkak të zbulimit të fundit, gjithashtu mund të shtojmë se ato janë jashtëzakonisht të dobishme kur bëhet fjalë për sëmundjet e tiroides. Mjetet e mëposhtme natyrale do të ndikojnë pa mëdyshje për funksionin e gjëndrës tiroide.

Trajtimi

Ky trajtim duhet të bëhet para se të shkoni në shtrat. Pritini një qepë të kuqe në dy gjysma dhe masazhoni lehtë qafën tuaj butësisht duke bërë lëvizje rrethore. Përqendrohuni në zonën ku është vendosur gjëndra tiroide. Mos e lani qafën pas trajtimit dhe lejoni që përbërësit e lëshuar nga qepët të punojnë brenda natës. Lëngu i kuq i qepës do të stimulojë punën e gjëndrës tiroide. Siç mund ta shihni, trajtimi është shumë i thjeshtë. Megjithatë, nëse e provoni, do të shihni se sa efektive është.

loading...
loading...