Gjysma e Shqipërisë me diell, në pjesën tjetër vranësira dhe shira të dobët. Temperaturat nisin të rriten

Gjysma e Shqipërisë me diell, në pjesën tjetër vranësira dhe shira të dobët. Temperaturat nisin të rriten
loading...
loading...