
Mëngjesi: 1 portokall (ose dardhë, pjeshkë, shalqi, pjepër, jo banane), 2 rriska bukë të thekur, 1 kafe pa sheqer.
Dreka: 1 portokall, 1 vezë të zier, 1 kos
Darka: 2 domate ose 2 dcl pire nga domatet, 2 vezë të ziera, 1/2 kg sallatë të gjelbër ose trangull, 2 rriska bukë të thekur
E martë
Mëngjesi: 1 portokall (ose dardhë, pjeshkë, shalqi, pjepër, jo banane), 2 rriska bukë të thekur, 1 kafe pa sheqer
Dreka: 1 portokall, 1 vezë, 1 kos, 2 rriska bukë të thekur
Darka: 125 gr mish të bluar gjedhi, 1 domate, 1 rriskë bukë të thekur, 1 gotë çaj ose kafe.
E mërkurë
Mëngjesi: 1 portokall (ose dardhë, pjeshkë, shalqi, pjepër, jo banane), 2 rriska bukë të thekur, 1 kafe pa sheqer.
Dreka: 1 portokall, 1 vezë të zier, 1 kos, 1 sallatë jeshile.
Darka: 125 gr mish të bluar, 1 portokall, 1 rriskë bukë të thekur, 1gotë kafe ose çaj.
E enjte
Mëngjesi: 1 portokall (ose dardhë, pjeshkë, shalqi, pjepër, jo banane), 2 rriska bukë të thekur, 1 kafe pa sheqer.
Dreka: 125 gr djathë të freskët të lopës me pak yndyrë, 1 domate, 1 rriskë bukë të thekur.
Darka: 125 gr mish të bluar, 2 domate, 1 mollë, 1 rriskë bukë të thekur.
E premte
Mëngjesi: 1 portokall (ose dardhë, pjeshkë, shalqi, pjepër,jo banane), 2 rriska bukë të thekur, 1 kafe pa sheqer
Dreka: 200 gr mish të zier ose peshk, 1 domate, 1 rriskë bukë të thekur.
Darka: 500 gr perime të ziera (karota, bizele, patate), 1 vezë, 1 domate.
Gjatë fundjavës hani në mënyrë normale.