Maskë për lëkurë mëndafshi

Maskë për lëkurë mëndafshi
250 ml lëng i freskët kastraveci

50 ml mjaltë

125 ml kos

6 pika vaj livande

4 pika vaj karafili

Përziejini mirë dhe vendosini në fytyrë përpara se të laheni.

loading...
loading...