Duket sikur vëzhgon yjet, por kjo pamje të gënjen

Duket sikur vëzhgon yjet, por kjo pamje të gënjen
Natë e bukur, në sfond yjet.

Personi në foto duket sikur ka ngritur teleskopin për të bëzhguar qiellin. Por sfondi i fotos të gënjen.

Në të vërtetë, bëhet fjalë për një militant të Ushtrisë së Lirë Siriane, kundërshtarë të Presidentit Al Assad dhe “vegla” është një mitraloz i rëndë. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Foto: Reuters

loading...
loading...