Dieta 9-ditore me përsëritje

Dieta 9-ditore me përsëritje
Kjo dietë është për të gjithë ata që nuk kanë shumë durim me dietat dhe përsëritet e njëjta menu tre herë. Gjatë një muaji duhet ta praktikoni vetëm 9 ditë në muaj.

Dita e parë

Mëngjesi: 1 copë bukë të thatë misri e lyer me gjizë, 1 vezë e zier, 2-3 kumbulla të thata;

Dreka: 1 copë buke integrale, 1 sallatë me domate dhe tranguj, 1 banane;

Darka: 100 gram mish viçi të pjekur, 1 sallatë e “madhe” nga lakra dhe karotat, 2 patate të ziera, 1 mollë

Dita e dytë

Mëngjesi: 1 gotë lëng portokalli, 1 gotë qumësht pa yndyrë, 1 banane dhe 1 copë bukë e thatë misri;

Dreka: 200 gram fileto pule (në skarë), 2 domate, ½ e trangullit, 1 gotë kos me fruta  (mund ta përgatisni vetë në shtëpi duke shtuar pemë të ndryshme dhe një gotë jogurt), 1 mollë;

Darka: 150 gram peshk i pjekur, 2 patate të ziera

Dita e tretë

Mëngjesi: 2 copa bukë e thatë misri, 150 gram fileto pule (e pjekur), 1 domate;

Dreka: 1 supë me perime, 1 copë bukë integrale, 1 sallatë nga lakra, karotat dhe panxhari i kuq, 1 banane;

Darka: 150 gram mish viçi i pjekur, 1 sallatë nga panxhari I kuq, lakra dhe karotat, 1 banane;

/femmina.it/

loading...
loading...